Hypodroom logoHypodroom logo

Index > LOA & Financieringen

Een nieuwe keuken, een andere wagen, vakantieplannen

Met de hulp van Hypodroom kleurt U al Uw projecten in het hemelsblauw

Nergens is het beter dan thuis

Zich ergens “thuis” voelen is eenieders prioriteit. Maar, als de middelen U ontbreken om Uw woning om te vormen tot een echte thuis, dan kunnen wij U wellicht een oplossing voorstellen.
Een zonnig terras, een veranda, een nieuwe badkamer of keuken,… het kan allemaal mogelijk worden. Leg ons Uw facturen voor, wij zorgen voor de rest.

Mijn auto, mijn vrijheid

Dankzij onze auto kunt U zich verplaatsen, waar en wanneer U wil: naar het werk, naar vrienden en familie, om er eens uit te zijn,…
Maar een auto neemt ook een grote hap uit elk gezinsbudget. Nochtans hoeft dit geen reden te zijn om er vanaf te zien. Bij ons vindt U voordelige formules voor de aankoop van Uw nieuwe wagen. Een investering die loont.

U leeft maar één keer

Waarom zou U Uw dromen niet kunnen realiseren?
Met een lening op afbetaling kunt U Uw droom realiseren via maandelijkse afbetalingen zonder Uw budget uit evenwicht te brengen.
Zo kunt U vandaag al genieten van een mooi salon, een leuke vakantie, Uw nieuwe keuken….

Het verminderen van uw afbetalingslast

Indien U verschillende financieringen en leningen op afbetaling hebt lopen, dan kunnen wij voor U onderzoeken of een centralisatie oplossingen kan bieden. Wij hanteren wel een strikte deontologische code. Het verlenen van een krediet is een service, geen doel op zichzelf.

Copyright 2005 - Hypodroom :: Design by Eaglan Kurek