Over ons

Wie is Hypodroom?

Hypodroom werd opgericht op 01 maart 2002 door Hendrik Boonen. Deze is reeds sinds 1982 in de financiële sector en de verzekeringswereld actief. Hij was zowel kantoordirecteur van een bank, hoofdinspecteur bij diverse maatschappijen en commerciëel directeur van een verzekeringsmakelaar. Al die jaren behield hij het contact met de klanten en was zich als geen ander bewust van de wensen en de verzuchtingen van verzekerden. Vanuit zijn opleiding (psychologie-psychotechniek) kan hij zich inleven in de verzuchtingen en de wensen van alle partijen.

Wat is de bedoeling van Hypodroom?

Klanten hebben recht op een volledig en onafhankelijk advies. Daarom werkt Hypodroom samen met meer dan 40 maatschappijen om deze onafhankelijkheid te waarborgen. De klant eerst is onze dagdagelijkse leuze. Soms moeten wij de klant tegen zichzelf beschermen en zullen wij ook afraden om bepaalde verzekeringen af te sluiten, leningen aan te gaan.

Hypodroom wil een lange termijnrelatie met de klanten aangaan.

Verzekeringen

De laatste jaren is er zeer veel veranderd in de wereld van de verzekeringen en de verzekeringsmaatschappijen. Fusies, naamswijzigingen, de problematiek rond de bonus malus, de heisa rond de jonge autobestuurders, het optrekken van verzekeringspremies, de sanering van verzekeringsportefeuilles enz…. Het wordt moeilijker en moeilijker voor de consument om alles op te volgen.

Hier bovenop komen vaak ook fusies tussen verzekeringsmakelaars onderling. Alles wordt grootschaliger en de klant voelt zich meer en meer een nummer. Persoonlijke service zowel op kantoor als bij de klanten thuis wordt meer en meer een uitzondering.

Hypodroom doet niet mee aan deze trend. Voor ons is elke klant even belangrijk en heeft elke klant recht op dezelfde service.

Hypodroom werkt met meer dan 40 maatschappijen samen. Daardoor kunnen wij volledig autonoom op zoek gaan naar maatschappijen die de beste prijs - kwaliteit kunnen bieden voor Uw verzekeringswensen.

Hypodroom zal ook bij een schadegeval aan Uw zijde staan om U te helpen met de recuperatie van de geleden schade indien U in Uw recht bent.
Ook wanneer U geen recht op uitkering hebt zal Hypodroom er alles aan doen om de nadelige gevolgen te beperken door onderhandelingen.

Uit onze ervaring blijkt dat iedereen tussen de 15% en 30% minder verzekeringspremie betaalt dankzij de bemiddeling van Hypodroom.
Hypodroom zorgt dan ook voor een totaal oplossing. Klanten die hun volledig pakket toevertrouwen aan ons, kunnen ook rekenen op extra kortingen.

Hendrik Boonen

  • CEO
  • T: 0475 62 69 61
info [at] hypodroom.com (Mail me)

Heidi Wagemans

  • Schadebeheer algemeen bediende
heidi [at] hypodroom.com (Mail me)

Partners

Onze pluspunten!

  • Advies op maat
  • Beste prijs-kwaliteit
  • Bijstand schadegeval
  • Totaaloplossingen